.

Kombokursen EFT 1&2 är för dig som vill investera i dig själv. I ditt välbefinnande, och din personliga och professionella utveckling. En kvalitetsutbildning – på svenska!

I kombokursen online ingår, förutom allt grundläggande och fördjupande material i EFT 1&2 även en privat plattform där du kan kommunicera med dina kurskamrater och din lärare. Dessutom en enskild session med mig, för att få uppleva hur det känns att jobba med en professionell och erfaren EFT-utövare

 

6 moduler uppdelade på tre helger: 28-29 september, 5-6 oktober, 16-17 november

Evidensbaserat och användbart

EFT Tapping får allt större uppmärksamhet som en evidensbaserad metod för hälsa och välmående, och används av miljontals människor runt om i världen. EFT kan beskrivas som en kombination av österländsk akupressur och västerländsk psykologi med mental/emotionell fokusering.

EFT är användbart i alla livets skeden och situationer. Det kan handla om att lindra stress och oro eller lämna jobbiga upplevelser bakom sig. Eller att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT läker trauman och ger varaktiga förändringar vad gäller tanke och beteendemönster. EFT är både effektivt och skonsamt.

EFT är  ett utmärkt verktyg för dig som jobbar med människor. Coacher, sjukvårdspersonal, präster, lärare, samtals- och kroppsterapeuter, personliga tränare, instruktörer… alla kan ha användning för Tapping i sitt arbete. Förutom att du bättre kan hjälpa dina klienter, tar du samtidigt hand om dig själv och förebygger stress och utmattning.

Varierat, engagerande och tryggt

Man lär sig bättre när man är avspänd och har roligt. EFT Nivå 1&2 Online är varierad och engagerande. Teoretiska genomgångar växlar med demonstrationer och övningar i par eller grupp. Det finns tid för frågor, reflektion och erfarenhetsutbyte. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar samt att hjälpa andra, i en trygg och generös miljö under en erfaren lärares ledning.

Jag hade höga förväntningar och kan verkligen säga att kursen levde upp till dem! Glad och tacksam mot mig själv att jag gav mig chansen att delta. Glad och tacksam mot Iréne för hennes engagemang, stora kunskap och erfarenhet som hon delade med sig av. Tillsammans med övriga deltagare skapades en varm, medkännande, läkande och lärande atmosfär. Bra med demo och många tillfällen att öva både att coacha och bli coachad. .Marianne Björkegren, psykosyntesterapeut

Gedigen träning och djupare förståelse

Kursen ger dig gedigen praktisk träning samt förståelse av hur EFT fungerar både på ett psykologiskt och biologiskt plan. Du lär dig ursprungsmodellen av EFT i kombination med mindfulnessinspirerade justeringar baserade på nya rön inom neurobiologi och traumaforskning.

Jag gick min EFT utbildning för 10 år sedan, men blev aldrig certifierad på nivå 3. Nu går jag om hela utbildningen från början, och det är otroligt givande. Speciellt tacksam är jag över alla samtal med Iréne kring inskickat material (klientfall, audioinspelningar etc). Iréne är alltid väl förberedd, och man får massor av konstruktiv kritik, både på sådant som var bra och sådant som kan göras bättre eller annorlunda. Iréne har en gedigen kunskap och erfarenhet som hon generöst delar med sig av. Kristin Lindahl, Svenska EFT Förbundet

EFT Nivå 1

Nivå 1 är en baskurs som ger dig det du behöver för att använda EFT. Du lär dig de grundläggande pusselbitarna för att balansera kropp och sinne och lösa upp de känsloknutar som håller problematiken på plats. Vi tittar också på hur EFT kan användas vid sötsug och för att lösa upp spänningar och lindra smärta. Gradvis bygger du upp din färdighet att använda EFT – i första hand som självhjälpsverktyg, men du kan även hjälpa andra i din närhet när så är lämpligt.
Läs mer om innehållet i Nivå 1>>

EFT Nivå 2

Nivå 2 bygger vidare på och fördjupar de kunskaper du fått på Nivå 1, så att du kan använda EFT med större precision och skicklighet, och framför allt möta framtida klienter på ett tryggt och flexibelt sätt. Vi introducerar nya tekniker för att kunna använda EFT vid olika typer av problem. Du får en större förståelse för hur vårt förflutna påverkar oss i nuet, och hur du med EFT kan bearbeta begränsande tanke- och beteendemönster och ersätta dem med nya positiva alternativ.
Läs mer om innehållet i Nivå 2 >>

EFT 1&2 ger dig

 • Ett praktiskt verktyg och färdighet du har glädje av hela livet, personligt och professionellt.
 • En kvalitetsutbildning – på svenska!
 • Ett avspänt, accepterande inlärningsklimat i liten grupp.
 • I kursen ingår 1 enskild session med Iréne (värde 1 250kr). Det är viktigt att få uppleva hur det känns att vara klient hos en erfaren EFT Practitioner. Bokas inom 6 månader från kursstart.
 • Kursmaterial, förhandsmaterial, övningsblad, etc.
 • Hjälp att hitta knackkompisar för att träna efter avslutad kurs.
 • Möjlighet till internationell certifiering/ackreditering hos EFTi, världens ledande branschorganisation för Tapping.

 

Några nöjda kursdeltagare

Certifiering

Efter att ha avslutat kursen kan du välja att gå vidare och bli en EFT International Accredited Practitioner.

Då gör du 50 provsessioner på 20 olika personer.  Några av sessionerna ligger till grund för de fallbeskrivningar du lämnar in. Du gör också ett onlineprov på kursens teoridel (på svenska). I certifieringen ingår 6 timmar handledning enskilt och/eller i grupp. Kostnad för certifiering och handledning tillkommer.

Kan man verkligen lära sig Tapping online?

Absolut! Det finns till och med flera fördelar jämfört med kurser ”på plats”.

 • Du behöver inte resa, vilket minimerar risk för smittspridning, eller att du blir sjuk.
 • Du spar tid och pengar. Inga resor, ingen övernattning.
 • Vi jobbar i kortare pass vilket gör att du lättare kan ta till dig kursmaterialet.
 • Våra sessioner spelas in, så du kan gå tillbaka och repetera om du behöver.
 • Tapping integreras i din vardag på ett annat sätt än om man bara kör en intensivkurs.
 • Du får tillfälle att träna med dina kurskompisar mellan helgmodulerna.

Och precis som på en vanlig kurs deltar du aktivt, ställer frågor, får möjlighet att jobba med egna utmaningar/problem när du tränar … Men nu blir det i lugna små ”privatrum” på Zoom där du som vanligt har möjlighet att få hjälp av din lärare.

 

Så här tyckte gruppen som avslutade sin onlinekurs i maj 2022

 

Praktisk info

När? 28-29 september, 5-6 oktober, 16-17 november. Varje dag kl 9.00 – 14.00, med kortare bensträckare och lunch/fikapaus. Mellan gångerna övar du med dina kurskompisar.

Var? Online via Zoom. Du måste ha en dator eller iPad med god uppkoppling. Det går inte att vara med via mobilen.

Investering: 9 500 kr. För företag tillkommer 25% moms. Early Bird: 8 900 kr om du anmäler dig och betalar anmälningsavgiften senast 15 augusti. Som Early Bird-bonus får du också en valfri EFT Masterclass (intervjuer med tappingexperter, värde 690 kr). 

Totalt antal kurstimmar: 24 + 1 enskild session med Iréne

Anmälan: 1) Maila irene@eftscandinavia.se. Ange namn och telefonnummer.

2) Sätt in anmälningsavgiften 900 krPg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Resten av kursavgiften ska vara erlagd innan kursstart.

Bokningsregler: Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning. Om du avbokar mindre än 14 dagar innan kursstart debiteras du halva kurskostnaden. Om kursen av någon anledning inte skulle bli av får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Hör av dig om du behöver faktura (endast företag)

Välkommen till en kurs som kommer att göra skillnad i ditt liv!

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Anmäl ditt intresse till nästa kursomgång

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för senare kursomgångar, så får du eventuella uppdateringar och påminnelser. Denna anmälan är inte bindande.