Lär dig EFT

EFT takes 5 minutes to learn and a lifetime to master. – Nick Ortner, The Tapping Solution

Man kan lära sig en hel del om Tapping genom att läsa böcker, artiklar eller se på videos. Men även om EFT är enkelt och okomplicerat är vi människor inte det. Det är först genom egna erfarenheter man verkligen tar in EFT i både kropp och knopp.

Här hittar du en översikt av vad EFT Scandinavia erbjuder av självgående material och interaktiva kurser. I kalendariet hittar du mer info om de kurser som är aktuella just nu.

 

Om du vill göra dig själv en tjänst …

Självgående material

Knacka fram lugnet

En enkel meditation när du snabbt behöver lugn och närvaro. Den kombinerar mindfulness och Tapping på ett finurligt sätt. Allt du behöver är lite tid och dina fingertoppar. Om du inte redan är bekant med EFT Tapping får du också en pdf-fil med knackpunkterna. 

Prova knackmeditationen gratis >>

 

Otroligt skönt! Har oftast svårt att meditera, jag blir så rastlös. Med knackandet gick det mycket snabbare och enklare. Blev superavslappnad!

– Clara, student

EFT för hemmabruk – släpp stress & oro

Annorlunda webbkurs för dig som vill knacka på egen hand, men utan att känna dig ensam. I korta videolektioner  lär du dig använda EFT som självhjälp så att du kan känna dig trygg med processen. Steg för steg bekantar du dig med de olika element som gör Tapping så verksamt – och skapar mer lugn och glädje i ditt liv.

Läs mer och köp kursen >>

Övningarna och har en varm, tillåtande atmosfär. Känns inbjudande och roligt att pröva och öva. Iréne utstrålar trygghet, värme och vänlighet och det är lätt att – trots bara videokontakt – känna sig personligt mött.

– Anna Gilbe, psykoterapeut

Sömnverkstan

Sömnverkstan ger dig nya och effektiva verktyg för att somna lättare, sova djupare och somna om ifall du vaknar på natten. Vi minimerar sådant som stör din sömn, lägger till sådant som stärker kroppens inneboende förmåga till sömn och återhämtning. Och så får du tips på yttre förändringar som hjälper sömnen på traven. Ingen quick fix, men hållbar förändring på naturlig väg.

Läs mer och köp kursen här >>

Tycker om Irénes lugna och rogivande röst i filmer och ljudfiler (sömnhypnosen). Och ja, jag sover bättre nu. Sover djupare och somnar om snabbare om jag skulle råka vakna på natten.

Cecilia Persdotter, bibliotekarie

EFT Masterclass

Intervjuer med svenska och internationella tappingexperter som delar med sig av sina kunskaper och bonuserbjudanden. Serien visar bredden och djupet i EFT. Olika teman, olika sätt att knacka. Fyra årgångar med 12-13 inslag vardera. Titta, knacka med, låt dig inspireras! 

Läs mer och välj årgång här >>

Tack för helt fantastiska intervjuer, med så mycket kärlek och djup förståelse för människans sinne. Vilken helhet! Dessutom på svenska!

Anna Hedin

Trots att jag har cancer …

Sommaren 2012 drabbades jag av bröstcancer. Jag fick då tillfälle att prova mina egna metoder i skarpt läge och kunde konstatera att de verkligen fungerade. Boken innehåller mina och andras berättelser, samt en en utförlig manual till hur EFT kan användas vid cancer för att bearbeta oro, ångest och stress och stärka kroppens självläkande förmågor – och bidra till ökad livskvalitet trots sjukdom.

Läs mer, lyssna till ljudboken eller köp pappersboken på nätet.

En varm och livsbejakande bok. Den ger utrymme för tankar och funderingar på ett klokt sätt. Om jag själv skulle få cancer är det en tröst att veta att den här boken finns. Jag skulle inte känna mig så utlämnad. 

– Eva Flemström, f.d. kurator inom cancervården

Interaktiva kurser och utbildningar

EFT 1&2

Kombokursen EFT 1&2 riktar sig framför allt till dig som vill använda EFT i ditt arbete med människor, samtidigt som du satsar på din egen personliga utveckling. En kvalitetsutbildning på svenska, som ger möjlighet till internationell certifiering. Oftast online, men ibland på plats i Årsta. I kalendariet hittar du aktuella datum.

Utförlig info här >>

En fan tastisk kurs som jag vill ge 5 stjärnor! Bra upplägg, verktyg som gick på djupet och lättsam pedagogik. Tack Iréne för både personlig utveckling och ny inspiration!  

 Sara Emilione, utbildare, Balansinstitutet

EFT Connect – utveckling & gemenskap

Ett fyramånadersprogram där du fördjupar dina kunskaper, vässar dina färdigheter och får nya knackkompisar. För dig som gått kurs i Tapping och har viss vana att coacha andra i EFT. Roligt och varierat för alla som längtar efter gemenskap och har insett att Tapping kan man aldrig få för mycket av!

Utförlig info här >>

Varm, omtänksam, erfaren och rolig ledare som generöst delar med sig av intressanta och värdefulla tekniker och erfarenheter. Alltid öppen för att hitta svar på vilka frågor som helst. Fin gemenskap och bra diskussioner.

 Madeleine Carlier, psykolog

 

Irénes egen väg till EFT

År 2005 kom jag i kontakt med EFT och insåg att det var något av det bästa som hade hänt mig. Så enkelt – och så användbart! Det har hjälpt mig med allt från hundskräck till ryggskott, från djupaste sorg till att våga utveckla mitt företag – och nu sist då jag drabbades av bröstcancer. Med hjälp av EFT Tapping vågade jag också ta beslutet att säga upp mig från mitt anställning som lärare och flytta tillbaka till Stockholm, till barn och barnbarn.

Jag började lära mig om EFT på egen hand, och fortsatte därefter min utbildning på distans och senare på plats i England hos EFT Founding Masters Ann Ross, Gwyneth Moss, Sue Beer och Emma Roberts, samt hos Carol Look, Linda Woods, Rangana Chouduri, samt Sasha Allenby och Karl Dawson (Matrix Reimprinting). På senare år har jag byggt på med Intention Tapping (Steve Wells) och Identity Healing (Andy Hunt).

Som EFT International Master Trainer får jag själv regelbunden handledning och deltar i ett världsomspännande nätverk av EFT tappers.