Lär dig EFT

Lära själv eller gå på kurs?

EFT takes 5 minutes to learn and a lifetime to master. – Nick Ortner, The Tapping Solution

Visserligen kan man lära sig en hel del genom att läsa böcker, artiklar eller se på videos. Men även om EFT är enkelt och okomplicerat är vi människor inte det. Det är först genom egna erfarenheter man verkligen tar in EFT i både kropp och knopp.

Du kan få den erfarenheten genom privata sessioner hos en EFT-terapeut, genom att själv jobba på egna problem, genom att delta i en workshop där EFT är arbetsredskap. EFT Scandinavia erbjuder certifierande kvalitetsutbildningar med en EFT International Accredited EFT Master Trainer

Vill berätta att jag märker att jag förändras och har det mycket bättre på många vis, tack vare EFT. Det mest slående efter kursen är nog att jag nu ofta tänker: ’Jag ska ha ett bra liv!Marie Louise Landén – yogalärare och konstnär

Fördelarna med att gå kurs hos Iréne och EFT Scandinavia

  • stöd och gemenskap i trygg och säker miljö
  • erfaren kursledare som skapar en bra inlärningsmiljö och presenterar materialet på ett lättillgängligt sätt.
  • du speglar dig i och lär av de andra i gruppen – vi är alla olika och upplever EFT på olika sätt
  • du får jobba med egna och andras problem med stöd av erfaren lärare
  • tid för reflektion och frågor
  • EFT-utbildningarna följer branschorganisationen EFT Internationals riktlinjer.

Se kalendariet för vad som är på gång just nu.

 

Vill du göra dig själv en tjänst?

Irénes egen väg till EFT

År 2005 kom jag i kontakt med EFT och insåg att det var något av det bästa som hade hänt mig. Så enkelt – och så användbart! Det har hjälpt mig med allt från hundskräck till ryggskott, från djupaste sorg till att våga utveckla mitt företag – och nu sist då jag drabbades av bröstcancer. Med hjälp av EFT Tapping vågade jag också ta beslutet att säga upp mig från mitt anställning som lärare och flytta tillbaka till Stockholm, till barn och barnbarn.

Jag började lära mig om EFT på egen hand, och fortsatte därefter min utbildning på distans och senare på plats i England hos EFT Founding Masters Ann Ross, Gwyneth Moss, Sue Beer och Emma Roberts, samt hos Carol Look, Linda Woods, Rangana Chouduri, Steve Wells samt Sasha Allenby och Karl Dawson (Matrix Reimprinting).

Som EFT International Master Trainer får jag själv regelbunden handledning och deltar i ett världsomspännande nätverk av EFT tappers.

 

Tack för givande och intressanta kursdagar. Det var en bra mix teori/praktik och öppet för frågor & delning. Jag fick med mig mer glädje, energi och uthållighet. Knackade bland annat då på att ”det är ingen idé, det går inte”. Så nu är det mera ”det ska gå”, leta efter nycklarna själv istället för att vänta att någon annan ska ge dem till mig.
Eva Lindman

Rosenterapeut

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation