Vem är Iréne?

Jag som driver EFT Scandinavia – och därmed gör det jag tycker är mest meningsfullt i livet – heter Iréne Ödmark-Hall. Mitt förnamn, Iréne, betyder fred, frid, och hela livet har jag letat efter den plats där jag kan sluta fred med mig själv.

I mitt sökande efter lösningar på egna livsdilemman och en djupare mening i tillvaron har jag kommit i kontakt med många verktyg och förhållningssätt. Det är de bästa jag nu delar med mig av för att hjälpa dig i processen att hitta hem till dig själv så att du kan leva ditt liv helt och fullt.

I’d like to thank you for last session. You are working in such a subtle way – I really appreciate it! – Joanna, Umeå

Mångfacetterad och unik

I mitt arbete utgår jag från en helhetssyn på människan. Kropp och själ, tankar och känslor hör nära samman och påverkar varandra.

Och eftersom var och en av oss är både mångfacetterad och unik, behövs behövs det olika infallsvinklar beroende på situation och personlighet. Tillsammans prövar vi vad som fungerar för dig.

Du är lyssnande, inkännande, tydlig, strukturerad, accepterande, positiv, lugn… jag har mått gott här! Kursdeltagare Mindfulness

 

I want to thank you for the incredible tapping sessions we had together. They were a total gift and I lm truly grateful for them and for you!! You have such a gentle, sturdy, giving and healing nature. Bless you! – Yannah Faith, Israel

Teori och handfast praktik

Jag kombinerar en bred teoretisk bas med handfast praktik, och presenterar även det svårgripbara på ett självklart och jordnära sätt. Trygghet, värme, kvalitet, lyhördhet, kreativitet och flexibilitet är några av mina ledord. 

Proffsig föreläsare! Energi och nytänkande. Roligt att få delta själv. Suveränt sätt att göra en grupp trygg samt att bli påmind om kulturens må-bra-konsekvenser. – Om föreläsningen Välbefinnandets konst

Pedagogik och personlig utveckling

Gymnasielärare sedan 1977, först i språk, sedan i kurserna Inlärning och självkänsla samt Stresshantering för gymnasieungdomar. Steget mellan pedagogik och personlig utveckling är inte långt. Båda handlar om att undanröja det som förhindrar inlärning – antingen det gäller ny kunskap eller ett annorlunda sätt att tänka och vara.

Supernöjd med våra träffar. Har fått hjälp att släppa dåliga tankar, och hittat bra strategier för att hantera stressen. Bra med konkreta övningar, nu har jag verkligen fått prova på hur det känns att vara riktigt avslappnad. Det gör det enklare att träna mer på egen hand. Jennifer, högstadielärare

Ord och bild

Jag har alltid älskat ord – samtidigt som jag i min ungdom led av en förlamande talrädsla. Talrädslan har nu försvunnit, nu både föreläser och berättar jag med entusiasm och inlevelse.

Det man inte kan säga med ord kan man säga med bilder. Under utbildningen till symbolpedagog (1999 – 2000) fördjupades kunskaperna om hur man kan arbeta med inre bilder och drömmar via rörelse, musik, bild, poesi samt muntligt och skriftligt berättande.

Jag tycker att du har fått mej att inse att jag hörs och att jag har en stark röst om jag vill. Jag känner också att du är en kännande och lyhörd person, vilket har gjort att jag har vågat känna. Marianne, egen företagare i Umeå

Kropp och rörelse

Allt vi är med om i livet sätter spår i kroppen. Det som kanske hjälpt mig mest i att bearbeta mina egna trauman på djupet har varit rörelse och dans. De 5 Rytmerna, men även flamenco, tango, folkdans och hederlig gammal logdans. Yoga, QiGong, TRE och Långsamma Rörelser har bidragit till närvaro i nuet.

Det är i kroppen känslorna bor, och när vi rör på oss öppnar vi upp för läkning och växande. Spänningar och blockerade känslor släpper. Att bli medveten om vad som pågår i ens kropp är en genväg hem till sig själv, och är en integrerad del av mina sessioner.

Min egen väg till EFT

År 2005 kom jag i kontakt med EFT och insåg att det var något av det bästa som hade hänt mig. Så enkelt – och så användbart! Det har hjälpt mig med allt från hundskräck till ryggskott, från djupaste sorg till att våga utveckla mitt företag – och nu sist då jag drabbades av bröstcancer. Med hjälp av EFT Tapping vågade jag också ta beslutet att säga upp mig från mitt anställning som lärare och flytta tillbaka till Stockholm, till barn och barnbarn.

Jag började lära mig om EFT på egen hand, och fortsatte därefter min utbildning på distans och senare på plats i England hos EFT Founding Masters Ann Ross, Gwyneth Moss, Sue Beer och Emma Roberts, samt hos Carol Look, Linda Woods, Rangana Chouduri, Steve Wells samt Sasha Allenby och Karl Dawson (Matrix Reimprinting).

Som EFT International Master Trainer får jag själv regelbunden handledning och deltar i ett världsomspännande nätverk av EFT tappers.

Vill du göra dig själv en tjänst?

Iréne är en kunnig, erfaren och väl grundad ledare för aktiviteter som främjar reflektion, hälsa och avslappning. Jag kan varmt rekommendera Iréne som handledare/coach till enskilda personer som söker vägledning vid t ex stressproblematik. Man är trygg i hennes säkra händer, röst och ledarskap.

John Steinberg

fil dr i pedagogik, författare

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation