Vem är Iréne?

Jag som driver EFT Scandinavia – och därmed gör det jag tycker är mest meningsfullt i livet – heter Iréne Ödmark-Hall. Mitt förnamn, Iréne, betyder fred, frid, och hela livet har jag jobbat på att sluta fred med mig själv.

I mitt sökande efter lösningar på egna livsdilemman och en djupare mening i tillvaron har jag kommit i kontakt med många verktyg och förhållningssätt. Det är de bästa jag nu delar med mig av för att hjälpa dig i processen att hitta hem till dig själv så att du kan leva ditt liv helt och fullt.

I’d like to thank you for last session. You are working in such a subtle way – I really appreciate it! – Joanna, Umeå

Månfacetterad och unik

I mitt arbete utgår jag från en helhetssyn på människan. Kropp och själ, tankar och känslor hör nära samman och påverkar varandra.

Och eftersom var och en av oss är både mångfacetterad och unik, behövs behövs det olika infallsvinklar beroende på situation och personlighet. Tillsammans prövar vi vad som fungerar för dig.

Du är lyssnande, inkännande, tydlig, strukturerad, accepterande, positiv, lugn… jag har mått gott här! Kursdeltagare Mindfulness

Teori och handfast praktik

Jag kombinerar en bred teoretisk bas med handfast praktik, och presenterar även det svårgripbara på ett självklart och jordnära sätt. Trygghet, värme, kvalitet, lyhördhet, kreativitet och flexibilitet är några av mina ledord. 

Proffsig föreläsare! Energi och nytänkande. Roligt att få delta själv. Suveränt sätt att göra en grupp trygg samt att bli påmind om kulturens må-bra-konsekvenser. – Om föreläsningen Välbefinnandets konst

Pedagogik och personlig utveckling

Gymnasielärare sedan 1977, först i språk, sedan i kurserna Inlärning och självkänsla samt Stresshantering för gymnasieungdomar. Steget mellan pedagogik och personlig utveckling är inte långt. Båda handlar om att undanröja det som förhindrar inlärning – antingen det gäller ny kunskap eller ett annorlunda sätt att tänka och vara.

Supernöjd med våra träffar. Har fått hjälp att släppa dåliga tankar, och hittat bra strategier för att hantera stressen. Bra med konkreta övningar, nu har jag verkligen fått prova på hur det känns att vara riktigt avslappnad. Det gör det enklare att träna mer på egen hand. Jennifer, högstadielärare

Ord och bild

Jag har alltid älskat ord – samtidigt som jag i min ungdom led av en förlamande talrädsla. Talrädslan har nu försvunnit, nu både föreläser och berättar jag med entusiasm och inlevelse.

Det man inte kan säga med ord kan man säga med bilder. Under utbildningen till symbolpedagog (1999 – 2000) fördjupades kunskaperna om hur man kan arbeta med inre bilder och drömmar via rörelse, musik, bild, poesi samt muntligt och skriftligt berättande.

Jag tycker att du har fått mej att inse att jag hörs och att jag har en stark röst om jag vill. Jag känner också att du är en kännande och lyhörd person, vilket har gjort att jag har vågat känna. Marianne, egen företagare i Umeå

 

 

Iréne är en kunnig, erfaren och väl grundad ledare för aktiviteter som främjar reflektion, hälsa och avslappning. Jag kan varmt rekommendera Iréne som handledare/coach till enskilda personer som söker vägledning vid t ex stressproblematik. Man är trygg i hennes säkra händer, röst och ledarskap.

John Steinberg

fil dr i pedagogik, författare

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation