Bokning och priser

Kontakt och tidsbokning

Välkommen att ringa mig på 070 35 24 115 för att hitta en tid eller för att se om det jag har att erbjuda kan hjälpa just dig.

Det går också bra att maila irene@eftscandinavia.se

Kom ihåg att ange ditt telefonnummer i så fall!

Priser

Jag tar emot både online och på plats i Årsta. Online (Zoom) är oftast mer praktiskt och blir billigare. Det är det alternativ de flesta väljer, men ibland känns ett personligt möte bättre. Se detaljer nedan:

Online:

1 session à 80 min: 1 250 kr.

Lilla paketet: 3 700 kr  för 4 gånger, första sessionen 80 min, de övriga tre 60 min.

Stora paketet: 7 000 kr  för 8 gånger, första sessionen 80 min, de övriga 60 min. Dessutom ingår e-kursen EFT för hemmabruk – släpp stress & oro

På plats i Årsta:

Alla besök ”live” är av praktiska skäl 80 minuter, vilket innebär att Lilla paketet rymmer 3 sessioner, och Stora paketet rymmer 6 sessioner.

 

VIKTIGT:

Jag tar generellt inte emot för enstaka prova-på-sessioner. Första sessionen för nya klienter är alltid 80 minuter, oberoende om vi ses online eller på plats i Årsta, eftersom det tar lite tid att samtala om dina mål och önskningar samt hitta bästa sättet att samarbeta.

Fördelen med paket jämfört med enstaka sessioner är – förutom priset – att du får uppgifter att göra mellan gångerna, samt möjlighet att få mailsupport om det behövs.

Väljer du det stora paketet ingår dessutom den omtyckta e-kursen EFT för hemmabruk – släpp stress & oro som ger dig bra support när du vill knacka mellan gångerna. Den kostar i vanliga fall 1 250 kr, nu får du den gratis.

 

Avbokning

Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid. Om du inte dyker upp, eller glömmer avboka inom 24 timmar, debiteras du halva priset.

Pg 25 77 92-2
Swish 123 362 0465

Det viktigaste jag insett är att det på mindre än en timme går att ändra inställning till ett inrotat negativt beteende och samtidigt påbörja en konkret förändring mot önskat mål.

Kursdeltagare, EFT 1

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation