Bokning och priser

Kontakt och tidsbokning

Välkommen att ringa mig på 070 35 24 115 för att hitta en tid eller för att se om det jag har att erbjuda kan hjälpa just dig.

Det går också bra att maila irene@eftscandinavia.se  

Kom ihåg att ange ditt telefonnummer i så fall!

Priser

Online:

1 session à 80 min: 1 250 kr.

Lilla paketet: 3 500 kr  för 4 gånger, första sessionen 80 min, de övriga tre 60 min.

Stora paketet: 6 300 kr  för 8 gånger, första sessionen 80 min, de övriga sju 60 min.

 

På plats i Årsta:

Alla besök ”live” är av praktiska skäl 80 minuter, vilket innebär att Lilla paketet rymmer 3 sessioner, och Stora paketet rymmer 6 sessioner.

 

VIKTIGT:

Jag tar generellt inte emot för enstaka prova-på-sessioner. Första sessionen för nya klienter är alltid 80 minuter, oberoende om vi ses online eller på plats i Årsta, eftersom det tar lite tid att samtala om dina mål och önskningar samt hitta bästa sättet att samarbeta.

Fördelen med paket jämfört med enstaka sessioner är – förutom priset – att du får uppgifter att göra mellan gångerna, samt möjlighet att få mailsupport om det behövs.

 

Avbokning

Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid. Om du inte dyker upp, eller glömmer avboka, debiteras du halva priset.

Pg 25 77 92-2
Swish 123 362 0465

Det viktigaste jag insett är att det på mindre än en timme går att ändra inställning till ett inrotat negativt beteende och samtidigt påbörja en konkret förändring mot önskat mål.

Kursdeltagare, EFT 1

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation