Ett inspirerande webinar för dig som …

  • … är trött på att sova dåligt och vill göra något åt det
  • … vill få enkla och effektiva verktyg för bättre sömn
  • … vill minimera framtida hälsorisker
  • … vill förbättra minne och hålla hjärnan i trim upp i åren
  • … vill få bättre livskvalitet, mer energi och glädje

Lek med tanken: Hur skulle ditt liv vara om du inte gör något åt dina sömnproblem? Hur kommer du att må? Om en månad? Om fem år? Om tio år? Vad skulle det kosta dig?

Brrr. Ingen lockande framtidsutsikt med tanke på vad man nu vet om sömnens inverkan på hälsa och immunförsvar. Ökad risk för demens, cancer, hjärt- och kärlproblem, diabetes, depression, övervikt…

Dessutom gör du inte dig själv rättvisa med för lite sömn i bagaget. Du fattar sämre beslut och blir mindre kreativ men däremot mer lättirriterad och ineffektiv. Både du och jag vet hur jobbigt det kan vara

Ett bättre alternativ

Prova den här framtidsversionen i stället: Du sover gott och vaknar utvilad. Om du någon gång har en dålig natt stressar du inte igång över det. Sömnen är inte längre en fiende, utan en vän.

Hur skulle du må och fungera om det var så i stället? Vad skulle du tjäna på det?

 

 

Lite ur innehållet

Vi tittar på mekanismerna bakom dålig sömn ur ett helhetsperspektiv, och tar upp några mindre kända pusselbitar för att få ordning på sömnen. Vad har tacksamhet med sömn att göra? Varför snurrar tankarna när man ska till att sova och hur får man stopp på dem? Varför funkar inte alla goda sömntips och varför är det ofta så svårt att följa dem?

Du får konkreta nycklar som kan hjälpa dig till bättre sömn. Verktyg som hjälper dig lugna ner ett överaktiverat nervsystem – och göra de sömnbefrämjande förändringar som behövs utan att det känns jobbigt.

För trots allt har du en fantastisk resurs till hands vad gäller sömn – det gäller bara att lära sig utnyttja den!

Självklart finns det tid för dina egna frågor.

 

 
Iréne Ödmark-Hall

Iréne har många års erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik att hitta åter till lugn, glädje och energi. Hon har lett grupper i avspänning, mental träning och mindfulness. Hon är också symbolpedagog och författare. Som International EFT Master Trainer utbildar hon numera i den nya stress- och traumabearbetningsmetoden EFT tapping.

 

Praktisk info

Tid: Tisdag 4 maj kl 19-20.30

Plats: Online, Zoom. När du anmält dig får du länk med uppgifter om hur du ansluter.

Självklart är webinaret kostnadsfritt.