Äntligen! Här är kursen för dig som

  • är hjärtligt less på dina sömnproblem och vill göra något åt dem
  • har tröttnat på ytliga sömntips och vill ha effektiva verktyg och tekniker som verkligen fungerar
  • vill ha bättre sömn på ett naturligt sätt, även utan sömnmedicin
  • är öppen för att prova något nytt
  • vill få bättre livskvalitet, mer energi och glädje

Sömnverkstan: lite snack och mycket verkstad!

Vi startar i januari

Sömnverkstan finns ju hela tiden – men just nu startar vi upp Sömnverkstan Grupp.

I stället för att jobba dig igenom programmet på egen hand (vilket i och för sig går alldeles utmärkt) får du nu tillfälle att göra det tillsammans med andra. För du vet hur det är – det är oftast lättare att göra förändringar när man får stöd och pepp av sina medmänniskor. För även om du känner dig ynkligt ensam när du ligger där och inte kan sova är du inte det. Sömnproblem är tyvärr alldeles för vanligt.

Det här är inte är någon “Sömnskola” med pekpinnar. Den bygger på en själv, ens behov och erfarenheter, och man har valfriheten att själv välja det som känns bäst. – Gerd Lundqvist, skoladministratör

Guidning och stöd

Ibland kan det vara svårt att på egen hand lösa upp de känsloknutar eller beteenden som håller sömnproblematiken på plats. Ofta behöver man en medmänniska som guidar och stöttar.

Webbkursen kompletteras därför med 5 coachningstillfällen online som ger utrymme för just detta. Plus att du kan fråga om det i kursen du behöver hjälp med.

Jag somnar snabbare, jag sover bättre, har jag lättare att koncentrera mig på dagtid och känner en lätthet i förhållande till mina uppdykande känslor. Jag har lärt kroppen att inte gripas av panik när sömnen inte infinner sig snabbt nog. Mycket bra upplägg. Ett smörgåsbord av övningar och föreläsningar där jag kan välja vad som passar mig och mina sömnproblem. Suveräna verktyg. Gillar speciellt sömnhypnosen och videoföreläsningarna med mycket kunskap om sömn. – Ninasamtalsterapeut

Vill du veta mer om Sömnverkstan och hur nöjda andra är som provat?

 

 

En julklapp till dig själv

Det är väl det finaste du kan ge dig själv – möjligheten att sova gott och få tillgång till energi, kreativitet och ökat välbefinnande. Ta chansen och ge dig själv den möjligheten.

Många upplever en stor förändring i sömnen redan efter någon vecka med Sömnverkstan, men oftast bör man räkna med cirka 2 månader för att få en stabil förändring.

Du får behålla materialet efter kursen slut, så du kan gå tillbaka och använda de övningar du tycker om. Meditationer, sömnhypnos, tankeverktyget SOVER… Och framför allt lär du dig använda EFT tapping för att bjuda in sömnen.

Hela kursen är väldigt medkännande och hoppfull. Använd din förmåga och kapacitet och gå MED dig själv och inte mot. Jag gillar sömnhypnosen, för att den funkar att somna till. Iréne talar på ett väldigt bra sätt. Rytmiskt och böljande, lugnt och tryggt. Min sömn just nu funkar rätt bra, men om jag börjar sova sämre igen så kan jag gå tillbaka till övningarna. – Ulrika, skådespelare

Praktiskt om träffarna

Den första av de fem träffarna blir söndagen 26 januari kl 15, nästföljande ca en vecka senare. och de tre sista med 2 till 3 veckors mellanrum så att du hinner med ordentligt.

Coachningstillfällena spelas in, så om du missar något kan du titta i efterhand. Men det är absolut bäst att vara med live, särskilt första gången. Vi ses via Zoom, så du kan vara med även om du inte är hemma just då. Allt du behöver är din dator, padda/mobil och lite lugn och ro kring dig.

Investering

Sömnverkstan (själva webbkursen) kostar 2 950 kr. Men just nu får du webbkursen plus 5 coachningstillfällen för bara 2 990 kr! Erbjudandet gäller fram till jul.

Det betyder att du får coachningen så gott som  gratis, och den är värd många tusentals kronor.

Och att få ordning på sömnen går ju helt ovärderligt!

Kursen tar ett helhetsgrepp på det här med sömn. Väl genomtänkt och pedagogiskt upplagd, med bra och varierande övningar som verkligen fungerar. Jag kan varmt rekommendera Sömnverkstan till alla som vill sova bättre utan sömnmedicin! – Elisabeth Persdotter, leg. läkare, EMDR-terapeut

Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta mig per mail eller telefon. Du är också välkommen att höra av dig om du har några frågor.

irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115

 

 

 
Iréne Ödmark-Hall

Iréne har många års erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik att hitta åter till lugn, glädje och energi. Hon har lett grupper i avspänning, mental träning och mindfulness. Hon är också symbolpedagog och författare. Som International EFT Master Trainer utbildar hon numera i den nya stress- och traumabearbetningsmetoden EFT tapping