Den här serien på 6 tillfällen med EFT i grupp är för dig som vill använda EFT för att släppa onödig oro, landa i nuet, må gott och utvecklas. Temat är inte mer specifikt än så.

EFT i grupp är oerhört kraftfullt. Att det fungerar så bra är att vi på djupet har så mycket gemensamt trots att vi på ytan jobbar med olika “problem”.

Under de här träffarna ligger fokus på dig, på ditt mående, och på vad du vill uppnå. Inte på själva tekniken.

Det är en liten, sluten grupp, med samma deltagare varje gång för maximal trygghet. Alla får sin egen tid att bli coachad av mig, medan övriga knackar med. Det  finns utrymme för tre-fyra personer per gång att stå i centrum. Det händer jättemycket i alla!

Om EFT

EFT Tapping är ett effektivt verktyg för att lösa upp känslomässiga knutar permanent, och aktivera styrkan i dig. Det är enkelt, spännande och effektivt.

EFT är världens snabbast växande självhjälpsmetod och samtidigt ett terapeutiskt verktyg som används runt om i världen. Antingen du känner till EFT Tapping eller inte är du varmt välkommen till de här träffarna online som bjuder på gemenskap och personlig utveckling.

Praktisk info

Vi träffas 6 tisdagsförmiddagar kl 9.30 – 11.30. Start 16 mars. Vi använder oss av Zoom så vi kan se och höra varandra.

Investering 1 750 kr som betalas innan start.

Anmälan: via mail till irene@eftscandinavia.se eller telefon 070 35 24 115. Om du mailar, ange också ditt telefonnummer. Jag vill prata med dig helt kort innan, så att vi kan säkerställa att det här är en bra lösning för dig.

Efter samtalet sätter du in avgiften på Swish 123 362 04 65 eller PG 25 77 92-2. Din plats är garanterad när du betalat.

Supererbjudande till detta låga pris (i vanliga fall kostar ett paket om 6 x 90 minuter 6 000 kr) så passa på!

Min 4, max 8 deltagare.