Varför handledning?

Det ingår 6 timmars handledning i utbildningen till certifierad/ackrediterad EFT Practitioner på Nivå 2. De kan göras enskilt eller i grupp. När man väl är certifierad fyller man på med 6 timmar handledning per år för att behålla sin ackreditering och medlemskap i EFT international (EFTi).

Det är ett gyllene tillfälle att diskutera klientfrågor, etiska dilemman, metodfrågor… eller vad det nu är som just du behöver diskutera eller bearbeta för att vidareutveckla dig som EFT Practitioner.

Det finns alltid utrymme för just dina frågor och funderingar!

Få ny inspiration om du kört fast

Handledning i grupp är värdefullt, roligt och utvecklande. Ett tillfälle att fylla på med ny EFT-energi och utbyta erfarenheter. Alla kan bidra med nya infallsvinklar om man t ex kört fast med en klient eller undrar “hur andra gör”.  Det är också ett tillfälle att fylla på med ny inspiration. Om du hör av dig i förväg med önskemål på något ämne du vill veta mer om kan jag förbereda mig och ge bättre svar.

Handledningen ger mig möjlighet att få perspektiv på saker som dyker upp i mitt klientarbete, och ibland även få konkreta tips. Jag minns särskilt vid ett tillfälle när jag tyckte att jag hade kört fast med en klient. Efter enskild handledning med Iréne insåg jag att det var mina egna förväntningar – och inte klientens – jag kört fast med. Vid nästa session kunde jag möte klienten mer “rent” och upplevde plötsligt att allt lossnade. – Anette Eriksson, beteendevetare och vägledare med fokus på självmedkänsla

Praktisk info

När? Höstens datum: torsdag 24 oktober, tisdag 3 december

Var? Online Zoom

Investering: 350 kr (för företag tillkommer 25% moms) som sätts in på Swish 123 362 04 65 eller Pg 15 77 92-2. Har du ett handledningspaket ingår grupphandledningen.

Anmälan: Direkt till irene@eftscandinavia.se

Vi ses online via Zoom – ungefär som Skype men lite stadigare. Du behöver inte ladda ner något program i förväg. När du anmält dig får du en länk, och när du klickat på länken väljer du “Launch Zoom” och senare “Join audio”. Vi kan se varandra på skärmen, och samtala. Det krävs en någorlunda stabil bredbandsuppkoppling för bästa kvalitet. Man kan också vara med via mobilen, men då syns man inte. Då bör du också ha laddat ner Zoom-appen i förväg.

Välkommen att kontakta mig innan om du vill kolla om tekniken fungerar.