Favorit i repris!

Vår första svenska Tapping Summit i höstas blev en succé! Om du missade den då har du nu chansen att lyssna på alla intervjuer, och ta del av de fina gåvorna.

Det här är stort. Så otroligt stort för mig. Här är ni! Ni som ger tillgång till det jag älskar så mycket från internationella summits, på mitt eget språk, i mitt eget land, i min egen geografiska och fysiska närhet. På ett sätt som är lättillgängligt för många tex vad gäller ekonomi, ordval, förkunskaper och hemspråk. Jag ser hur Anette väver samman kunskaper och djup förståelse från olika internationella experter jag tagit del av på olika summits och i olika sammanhang på ett helt fantastiskt sätt, plus att jag också fick med mig några till nya delar som gör stor skillnad för mig.

Tack för en helt fantastisk intervju med så mycket kärlek och djup förståelse för människans sinne som jag aldrig någonsin kommit i kontakt med i Sverige tidigare! Vilken helhet! 👌🙏 Jag ser verkligen fram emot att ta del av fler intervjuer i detta event Iréne. Tack! – Anna H.

EFT Masterclass – stress, sömn & självmedkänsla

14 svenska och internationella experter pratar om EFT, på teman som angår oss alla. Botanisera, plocka det du vill. Inga måsten, många möjligheter!

Det här var verkligen bra! Inspirerande, praktiskt och så enkelt! Så bra tanke att använda det förebyggande också. Det var så skönt att bara knacka och andas, att låta kroppen prata med hjärnan istället.

Jag blev också så oerhört glad över att höra om arbetet bland svårt traumatiserade människor och på platser där det saknas resurser för psykologisk vård. Så hoppingivande. – Eva Hylander

Omväxlande program

Programmet är omväxlade och spänner över ett stort område. Allt från prestationsnoja, pengastress, smärta och relationer, till hur man får stopp på tanketjattret, sätter bättre gränser eller använder tapping med klang och toning. Dessutom får du veta hur EFT kan användas både vid vardagsstress och katastrof, samt senaste nytt om läget på forskningsfronten.

Varje inslag rymmer också prova-på tapping.

Brilliant 🙏💖🎉 I love to hear Dr Peta Stapleton explain everything so beautifully. So clear and easy to understand, yet profound and scientifically correct. And you’re such a good interviewer Iréne. It’s been a great pleasure listening to your relaxed conversation, covering this vast and important topic 🙏🥰 – Anette

Titta var du vill, när du vill…

Ja, inte på bästa sovtid förstås, men annars kan du se/lyssna när det passar dig under perioden 22 januari till 3 februari. Via dator, smartphone eller padda. Du har tillgång till varje avsnitt i 28 timmar.

Botanisera bland avsnitten, titta på det som passar dig. Se programmet här>>

För dig som

💚 har problem med stress, sömn, oro som du inte kommer tillrätta med.
💚 är nyfiken på en annorlunda självhjälpsmetod.
💚 är bekväm med EFT och vill fördjupa och bredda dina kunskaper
💚 vill få ett nytt verktyg du kan använda professionellt i ditt arbete med människor.