En webbaserad EFT-kurs för alla som vill få ut det mesta av sin tapping.

 

EFT är ett suveränt självhjälpsverktyg. Du kan göra så mycket på egen hand för att ta udden av starka känslor eller släppa dem helt.

Du kan lugna ner ett överaktiverat nervsystem så att ditt sinne kan få ro. Du kan tagga ner i skarpt läge så du inte säger eller gör något dumt och överilat. Om du har någon i din närhet som triggar dig kan du med hjälp av övningarna här i kursen hitta nya och mer konstruktiva sätt att bemöta dem.

För vem?

Antingen du är nybörjare eller har knackat ett tag kommer EFT för hemmabruk att ge dig nya verkyg, maxade med goda och effektiva ingredienser som hjälper dig släppa stress och oro, och få ett lugnare, rikare liv.

“Övningarna och demonstrationerna av tekniker har en varm, tillåtande atmosfär. Känns inbjudande och roligt att pröva och öva. Iréne utstrålar trygghet, värme och vänlighet och det är lätt att – trots bara videokontakt – känna sig personligt mött.

Värdefull påfyllning och fördjupning av tidigare kunskaper, samt stor inspiration att fortsätta använda EFT i min vardag och liv. Gillar pedagogiken och det avdramatiserade förhållningssättet – inget svart/vitt; rätt/fel ….samtidigt som det funnits en tydlig grund och genomgång.” – Anna Gilbe, psykoterapeut och handledare

 

Hur går det till?

EFT för hemmabruk är en webbaserad kurs med korta, praktiska lektioner som släpps under en fyraveckorsperiod. Du jobbar själv, i din egen takt. Två gemensamma zoomträffar ingår.

Vi knackar tillsammans tills du är redo att freestyla och knacka helt fritt. Med värme och medkänsla guidas du att utforska det som stressar och oroar dig.

Du kan alltid ställa frågor och få dem besvarade.

Kursen överskred mina förväntningar med råge! Fantastiska beskrivningar. Enkelt att ta till sig. TESTA!!! Ett fantastisk verktyg och en mycket inspirerande kursledare som bjuder på sig själv och som känns genuin.Gunnel Ivarsson

 
Start 23 mars