En workshop för dig som vill utforska olika sätt att använda bildspråk i kombination med EFT tapping.

En bild säger mer än tusen ord …

Bilder och symboler är en slags länk mellan å ena sidan kropp och känslor, å andra sidan ord och logiskt tänkande. Med hjälp av bildernas och symbolerna inneboende kraft kan du kommunicera med ditt undermedvetna och ge plats för växande och utveckling på ett överraskande och kreativt sätt.

Kombinerar du det sedan med EFT tapping öppnar sig nya möjligheter till fördjupning och läkning.

Min egen inspiration

Jag har alltid varit intresserad av att skapa bilder. Att rita, måla och titta på konst… Det har skapat lugn och livsglädje. Något händer inne i mig som är svårt att sätta ord på, men det känns gott.

Under utbildningen till symbolpedagog (Symbolon 2000) fick jag glädjen att tränga djupare in i hur man kan använda symbolernas läkande kraft via bland annat bildskapande, skrivande och berättande. Och drömmar…

I den här workshopen delar jag med mig av några av de tekniker som jag själv använder, och som kommer att ta ditt EFT-arbete till nästa nivå. Självklart får du prova på och träna de olika teknikerna.

 

Ur innehållet:

  • Varför använda inre och yttre bilder?
  • Symboler och metaforer
  • Visualisering  (färg, form, storlek)
  • Quantum Release (en meditativ bildteknik för att lösa upp problem)
  • Picture Tapping
  • Kroppsmetaforer och Imagineering
  • Hur du kan strukturera upp komplexa problem via bildarbete
  • Hur komma förbi prestationsnojor vad gäller bild
  • Reflektion och erfarenhetsutbyte
  • ….. och kanske en liten sagoknackning som avslutning?

 

Praktisk info söndag 13 september

När? 9.00 – 17.00 + 1 uppföljningsgång online.

Uppföljning: Datum och tid bestäms i samråd med gruppen.

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 2 500 kr. För företag tillkommer 25% moms. Om du anmäler dig till lördagens kurs Bilder, symboler och metaforer på lördagen får du 20% rabatt och betalar bara 4 000 kr för båda dagarna.

Mat och annat praktiskt: Te/kaffe samt kursmaterial ingår i priset. Lunch finns att köpa på plats eller i närliggande restauranger. Eller så tar du med och värmer.

För vem? Det här är en workshop för dig som redan använder EFT. Du bör helst ha gått EFT steg 2, eller ha god erfarenhet av tapping. Kursen ingår som en delkurs i EFT Nivå 3.

 

Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 500 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.