Ordet är ditt!

  • Lider du av talängslan – rampfeber – scenskräck?
  • Skulle du vilja byta ut det mot talarglädje?
  • Bli bättre på att kommunicera klart och avspänt med andra?

I så fall har du hamnat helt rätt. Som ung var jag väldigt blyg och led av en förlamande talrädsla. Alldeles i onödan och alldeles för länge – och jag vill inte att du ska behöva ha det så. Det går att komma vidare, enklare än du tror.

En Ordet är ditt-session är ett 30 minuters telefonsamtal, där vi tittar på dina utmaningar kring att våga tala inför grupp. Vi utforskar också hur ditt liv skulle kunna förändras om du inte längre bar på den här rädslan att synas eller höras.

Titta på miniföreläsningen

Om du vill kan du börja med att ladda ner miniföreläsningen (30 min) om scenskräck och talängslan. Då får du en större förståelse för vad som händer i kropp och sinne när man ställer sig upp och ska göra sig hörd inför andra.

Klicka på bilden och följ instruktionerna. Eller här >>

Boka din Ordet är ditt-session

Vill du få en bättre förståelse för just ditt problem och hur det påverkar dig? Och få några enkla tips och strategier som kan hjälpa just dig?

Boka din Ordet är ditt-session genom att ringa mig på 070 35 24 115 eller maila irene@eftscandinavia.se

Jag ser fram mot att få prata med dig!

Läs mer om hur vi skulle kunna jobba tillsammans, och varför mitt sätt att komma tillrätta med rampfeber är ovanligt effektivt.

Jag tycker att du har fått mej att inse att jag hörs och att jag har en stark röst om jag vill. Jag känner också att du är en kännande och lyhörd person, vilket har gjort att jag har vågat känna. Nya möjligheter har öppnat sej för mej genom den bekräftelse jag har fått. Jag vet att jag kommer att fortsätta att jobba med EFT eftersom det ger mej styrka. 

Marianne

egen företagare, Umeå

Kalendarium

Sömnproblem?

Bjud in sömnen med en enkel och kärleksfull kvällsritual som sätter stopp för snurrande tankar och låter kropp och sinne komma till ro.

Ordet är ditt

För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Lyssna på mitt föredrag om scenskräck, och boka in ett samtal där vi utforskar vad som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med dina åhörare.

Gratis morgonmeditation