Sömn är som mat för de hungriga,
dryck för de törstiga,
värme för de frusna,
kyla för de varma …
Cervantes 1604

Svårt att somna? Vaknar på natten och kan inte somna om?

Välkommen till Irénes godnattstund – 5 kvällar i maj som sätter sömnen i fokus och ger dig effektiva verktyg för bättre livskvalitet, mer energi och glädje.

Irénes godnattstund är ingen vanlig sömnskola. Ordet ”sömnhygien” är bannlyst. I stället bjuder vi in sömnen på ett lekfullt och tillåtande sätt.

Tanken är att du ska lägga dig direkt efter godnattstunden så det är en fördel om du har gjort dig iordning för natten. Tänderna borstade och nattskjortan på! Det här är nämligen ingen vanlig kurs som du går för att sen applicera den i ditt liv. Nej, här får du hjälp precis när du behöver det som mest – när det är dags att sova.

Vårt främsta verktyg är EFT Tapping, helt suveränt för att minska stress i kropp och sinne, men även lite Mindfulness och hypnos slinker med.

EFT Tapping kan beskrivas som en form av psykologisk akupunktur men utan nålar, eller som ett handfast komplement till mindfulness. Vad man än kallar det är det otroligt användbart och effektivt. Perfekt för dig som är öppen att prova något nytt för att få ordning på sömnen.

Under de här fem kvällarna startar vi processen att få kropp och sinne att förstå att du kan sova tryggt, och genomföra de förändringar du behöver för att återskapa ett stabilt sömnmönster.

 

Ur innehållet:

  • Sömnen som en del av livet
  • Grunderna i EFT Tapping och hur du kan använda det på sömnproblem
  • Speciella varianter du kan använda på kvällen, eller när du vaknar om natten
  • Hur hantera sin tankeglada hjärna – antingen det handlar om orostankar eller annat
  • Samtal, gemenskap, reflektion

 

Praktisk info

När? 5 kvällar med start söndag 22 maj. Sedan 24, 26, 29 och  31. Kl 21.30 – 22.30

Var? Online, Zoom. Nattläge på datorn rekommenderas.

Investering? 1 250 kr

Kursen är interaktiv – se till att du kan komma alla kvällar för bästa utdelning. Det finns utrymme för just dina utmaningar och önskemål.

Minst 6, max 25 personer

 

Irénes godnattstund arrangeras i samverkan med Room for Flow Community.