Programinnehåll

24 januari – 5 februari 2023

Knacka bort dina allergier med EFT

Sara Bern

tis 24 januari

Lyssna till den spännande berättelsen om hur Sara Bern blev av med sin födoämnesallergi. Du får också en bra introduktion till klassisk EFT, en inblick i Intention Tapping – plus chans att knacka med.

Sara Bern är Advanced EFT Practitioner, Cert BSSF Practitioner samt coach och produktutvecklare. Hon har tagit fram Appen Go EFT Tapping som finns översatt till engelska, arabiska och ukrainska.

Att öppna dörrar man inte trodde fanns

Jaana Suorsa

ons 25 januari

Ibland kan vi hamna i en livssituation där vi bara ser en enda utväg. Eller ingen alls. Men även i de mörkaste stunder går det att se ljuset, det har Jaana erfarit i sitt eget liv. Tapping, meditation och The Work har hjälpt.

Jaana Suorsa, arbetsterapeut, coach, podcastare, spiritual minister och föreläsare. I sitt arbete med självmordsklienter och dödligt sjuka har nya dörrar öppnats och ljuset har hittat in där det tidigare bara var mörker.

Taking Action With EFT

Gene Monterastelli

tor 26 januari

Möt mannen som tagit ”The Art of Taking Action” till högre nivåer. Här delar han med sig av handfasta tips om hur man kan få saker och ting gjorda på ett enkelt och smart sätt – både privat och på jobbet. Ett inslag med många godbitar!

Gene Monterastelli, New York, är företagscoach, EFT Practitioner och poddare. Han  specialiserar sig på att hjälpa människor att eliminera självsabotage så de kan leva det liv de vill leva. Har även en öm punkt i hjärtat för barn på autismspektrat.

Trummis + Mindful Tapper = Sant!

Micke Syd Andersson

fre 27 januari

Här får vi några inblickar i Micke Syds väg till inre lugn och acceptans, via kinesiologi och Mindful Tapping. Du får också höra vad som hände i en klass elever när Micke fick dem att knacka. Och så får du prova några energiknep för att lugna systemet.

Micke Syd Andersson, trummis i popgruppen Gyllene Tider och Mindful Tapper, med stort intresse för att sprida kunskap om Tapping till alla som behöver, speciellt skolelever.

Tapping med ukrainska flyktingbarn

Ivona Olofsson

lör 28 januari

I september 2022 reste Ivona Olofsson och Aga Kehinde till Polen för att knacka med barn som flytt Ukraina efter Rysslands invasion av deras hemland. Här berättar hon om hur projektet kom till, och vilka resultat det fick.

Ivona Olofsson, traumaterapeut specialiserad på komplext trauma, driver holistiska Spektrum Terapier där hon erbjuder EFT, Havening, hypnoterapi, NLP, mindfulness-baserad KBT, ACT, Matrix Reimprinting och kroppspsykoterapi.

Integrating Tapping Into Your Therapy Practice

Jules Vandermaat

sön 29 januari

Nyfiken på att prova en ny modell för att bättre kunna hjälpa dina klienter? Vad skulle de ha att vinna på det – och vad skulle det göra för skillnad för dig? Låt dig inspireras av Jules som tagit steget från samtalsterapi till EFT – och inte ångrar sig en sekund.

Jules Vandermaat, EFTi Master Trainer i Australien, med 30 års erfarenhet av att hjälpa kvinnor som utsatts för sexuellt trauma. Har tidigare jobbat tillsammans med Dr Peta Stapleton, driver nu egna EFT-utbildningar.

Bollen är rund

Ulf Sandström

mån 30 januari

Ett lekfullt samtal där Ulf berättar om sina erfarenheter av att coacha idrottslag. Erfarenheter som ledde till en modell för mental träning som funkar lika bra för lag som för familjeterapi (och körsång!).

Ulf Sandström arbetar med Tapping, Havening, hypnos och NLP inom coaching, mentoring och terapi. Medgrundare till Peaceful Heart Network,  lär ut TTT internationellt till flyktingar, i fängelser, efter naturkatastrofer och för beroendebehandling.

EFT ur ett kinesiologiskt perspektiv

Mac Pompeius Wolontis

tis 31 januari

Vad skulle EFT kunna lära från energimetoden kinesiologi? Få reda på mer om EFTs uppkomst, alternativa knackpunkter, muskeltestning och annat smått och gott som gör Tapping så spännande.

Mac Pompeius Wolontis, grundare av Svenska Kinesiologiskolan och upphovsman till den svenska knackvarianten PAP, Psykologisk AkuPraktik.

I valet och kvalet

Anette Eriksson

ons 1 februari

Ett samtal om att göra medvetna val, och om att inte  veta. Varför är det ibland så svårt? Vad händer med oss när vi inte kan bestämma oss? Eller när vi inte vill välja? Låt acceptans, vänlig nyfikenhet och EFT göra skillnad.

Anette Eriksson är EFT-terapeut och vägledare med lång erfarenhet av att hjälpa människor göra val. Hon driver Aneri vägledning och har tidigare arbetat som studie- och yrkesvägledare och arbetsmarknadscoach.

Identity Healing

Andy Hunt

tor 2 februari

Känns det ibland som om ditt beteende kidnappats av en arg treåring? Eller en ledsen sjuåring? Identity Healing är ett suveränt sätt att komma till tals med sina inre, sårade delar. Trösta, läka, tillföra resurser som inte fanns i barndomen.

Andy Hunt är EFTi Master Trainer, NLP Practitioner, författare till The Tapping Toolkit. Han skapade Identity Healing för att bättre kunna hjälpa sina klienter att släppa begränsande tankemönster, bygga självkänsla och läka barndomstrauma.

Kärlek, närhet, tapping

Kasia Soraya

fre 3 februari

Vi längtar alla efter närhet och kärlek, att få ge och att få ta emot. Ändå kämpar många med just detta. Följ med på ett fundersamt samtal om sårbarhet, gränssättning, närhet och autenticitet. Vi knackar förstås tillsammans också.

Kasia Soraya, Cert Adv EFT Practitioner, MindBody-terapeut under utbildning, stresshanteringsterapeut, kreativitets- och konstlärare, advokat, mor, yogi och medveten evenemangsarrangör. 

Från urladdad och nedkopplad till avslappnad och uppkopplad

Eva Bengtsson

lör 4 februari

Urladdad. Utmattad. Utbränd. Det här som bara drabbar andra men inte en själv … tills man plötsligt ligger där utan minsta aning om det gick till. Här får du höra om Evas väg från nedkopplad till uppkopplad. Ett inslag laddat med kloka insikter och hjälpsamma idéer.

Eva Bengtsson, EFT Tapper, har en bakgrund som studievägledare, coach, dramapedagog, socialarbetare, projektledare och terapeut.

Social fobi – eller bara lite blyg?

Iréne Ödmark-Hall

sön 5 februari

Social ångest (eller om man nu vill kalla det fobi eller bara blyghet) dyker upp i många former och är alltid lika jobbig. Men vad är det egentligen, och vad man kan göra åt det? Hur kan Tapping hjälpa? Iréne delar med sig av tips och egna erfarenheter.

Iréne Ödmark-Hall, EFT International Master Trainer och symbolpedagog. Har skrivit EFT-boken Trots att jag har cancer. Aktuell med webbkurserna Sömnverkstan,  Tacksamhetsgymmet och EFT för hemmabruk – släpp stress och oro.