Sommarkursen EFT 1 & 2 är för dig som vill investera i dig själv. I ditt välbefinnande, och din personliga och professionella utveckling. Du lär dig grunderna i att använda EFT som självhjälp, men framför allt hur du kan hjälpa andra på ett tryggt och säkert sätt.

Här kombinerar vi två dagar på plats i Årsta med en helgmodul online i september. Samma kursinnehåll som den vanliga onlinekursen. Dessutom ingår en enskild session med mig, för att få uppleva hur det känns att jobba med en professionell och erfaren EFT-utövare.

13 – 14 augusti med uppföljning online. En kvalitetsutbildning – på svenska!

Evidensbaserat och användbart

EFT kan beskrivas som en kombination av österländsk akupressur och västerländsk psykologi med mental/emotionell fokusering. EFT kan beskrivas som en kombination av österländsk akupressur och västerländsk psykologi med mental/emotionell fokusering.

EFT är användbart i alla livets skeden och situationer. Det kan handla om att lindra stress och oro eller lämna jobbiga upplevelser bakom sig. Eller att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT läker trauman och ger varaktiga förändringar vad gäller tanke och beteendemönster. EFT är både effektivt och skonsamt.

EFT är  ett utmärkt verktyg för dig som jobbar med människor. Coacher, sjukvårdspersonal, präster, lärare, samtals- och kroppsterapeuter, personliga tränare, instruktörer… alla kan ha användning för Tapping i sitt arbete. Förutom att du bättre kan hjälpa dina klienter, tar du samtidigt hand om dig själv och förebygger stress och utmattning.

Varierat, engagerande och tryggt

Man lär sig bättre när man är avspänd och har roligt. EFT Nivå 1&2 VIP är varierad och engagerande. Teoretiska genomgångar växlar med demonstrationer och övningar i grupp. Det finns tid för frågor, reflektion och erfarenhetsutbyte. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar samt att hjälpa andra, i en trygg och generös miljö under en erfaren lärares ledning.

Och jag vill verkligen tacka dig Iréne! Det har känts så tryggt med dig och den enorma kompetens och erfarenhet du besitter som lärare och coach. Verkligen! 🧡 Det är så viktigt att känna den tilliten när man lär sig nåt nytt. – Petra Söderlind

Gedigen träning och djupare förståelse

Kursen ger dig gedigen praktisk träning samt förståelse av hur EFT fungerar både på ett psykologiskt och biologiskt plan. Du lär dig ursprungsmodellen av EFT i kombination med mindfulnessinspirerade justeringar baserade på nya rön inom neurobiologin.

Jag hade höga förväntningar och kan verkligen säga att kursen levde upp till dem! Glad och tacksam mot mig själv att jag gav mig chansen att delta. Glad och tacksam mot Iréne för hennes engagemang, stora kunskap och erfarenhet som hon delade med sig av. Tillsammans med övriga deltagare skapades en varm, medkännande, läkande och lärande atmosfär. Bra med demo och många tillfällen att öva både att coacha och bli coachad. Trots att det var mycket att ta till sig under tre dagar kändes det inte överväldigande och det var bra med tre uppföljande webinarierna som kom så snart efter.Marianne Björkegren, psykosyntesterapeut

EFT Nivå 1

Nivå 1 är en baskurs som ger dig det du behöver för att använda EFT. Du lär dig de grundläggande pusselbitarna för att balansera kropp och sinne och lösa upp de känsloknutar som håller problematiken på plats. Vi tittar också på hur EFT kan användas vid sötsug och för att lösa upp spänningar och lindra smärta. Gradvis bygger du upp din färdighet att använda EFT – i första hand som självhjälpsverktyg, men du kan även hjälpa andra i din närhet när så är lämpligt.
Läs mer om innehållet i Nivå 1>>

EFT Nivå 2

Nivå 2 bygger vidare på och fördjupar de kunskaper du fått på Nivå 1, så att du kan använda EFT med större precision och skicklighet, och framför allt möta framtida klienter på ett tryggt och flexibelt sätt. Vi introducerar nya tekniker för att kunna använda EFT vid olika typer av problem. Du får en större förståelse för hur vårt förflutna påverkar oss i nuet, och hur du med EFT kan bearbeta begränsande tanke- och beteendemönster och ersätta dem med nya positiva alternativ.
Läs mer om innehållet i Nivå 2 >>

EFT 1&2 sommarkursen ger dig

  • Ett praktiskt verktyg och färdighet du har glädje av hela livet, personligt och professionellt.
  • En kvalitetsutbildning – på svenska!
  • Ett avspänt, accepterande inlärningsklimat i liten grupp.
  • I kursen ingår 1 enskild session med Iréne (värde 1 250 kr). Det är viktigt att få uppleva hur det känns att vara klient hos en erfaren EFT Practitioner. Bokas inom 6 månader från kursstart.
  • Rabatt på enskilda sessioner hos Iréne. Bokas inom 12 månader.
  • Kursmaterial, förhandsmaterial, övningsblad, etc.
  • Hjälp att hitta knackkompisar för att träna efter avslutad kurs.
  • Möjlighet till internationell certifiering/ackreditering hos EFTi, världens ledande branschorganisation för Tapping.

Några nöjda kursdeltagare

Certifiering

Efter att ha avslutat Nivå 2 kan du välja att gå vidare och bli en EFT International Accredited Practitioner.

Då gör du 50 provsessioner på 20 olika personer.  Några av sessionerna ligger till grund för de fallbeskrivningar du lämnar in. Du gör också ett onlineprov på kursens teoridel (på svenska). I certifieringen ingår 6 timmar handledning enskilt och/eller i grupp.

Samtal efter onlinekursen maj 2022

Ett gäng trötta och nöjda kursdeltagare delar intryck vid sista dagens slut.

Samma innehåll, samma goda stämning som i sommarkursen – bara annorlunda format.

 

 

Praktisk info

När? 13 – 14 augusti. Lördag 9.00 – 18.00, söndag 9 – 16.30 + 2 uppföljningstillfällen online.

Datum och tid för uppföljningen bestäms i samråd med gruppen. Mellan de två helgerna finns utrymme för eget arbete med kurskompisarna.

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Kursmaterial och fika ingår. Lunch äter vi på någon närliggande restaurang, eller tar med och gör knytis.

Investering: 9 500 kr. För företag tillkommer 25% moms. Early Bird: 8 900 kr om du anmäler dig och betalar anmälningsavgiften senast 10 juli. Som Early Bird-bonus får du också en valfri EFT Masterclass (intervjuer med tappingexperter, värde 690 kr). 

Totalt antal kurstimmar: 24 + 1 enskild session med Iréne

Totalt antal kurstimmar: 24

Anmälan: Maila irene@eftscandinavia,se. Ange namn och telefonnummer.

Sätt in anmälningsavgiften 900 krPg 25 77 92-2 eller Swish 123 362 0465. Hela kursavgiften ska vara erlagd innan kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning. Om kursen av någon anledning inte skulle bli av får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Hör av dig om du behöver faktura (endast företag).

Välkommen till en kurs som kommer att göra skillnad i ditt liv!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Anmäl ditt intresse till nästa kursomgång

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för kursen som börjar i november, så får du eventuella uppdateringar och påminnelser. Denna anmälan är inte bindande.