Sommar med Iréne

cykelutflykt2

Nu är det semestertider. Man ska ta det lugnt och lyssna på Sommar i P1. Om man vill kan man också lyssna på det ”sommarprogram” jag spelade in förra året i samband med att min bok kom ut.

2012 hade jag drabbats av något som en av nio svenska kvinnor råkar ut för – bröstcancer. I programmet berättar jag om erfarenheterna som ledde fram till boken Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness och om det som hjälpte mig till glädje och livskvalitet under cancerresan: dans, EFT-knackningarna och vetskapen att vi bara kan leva här och nu.

Jag har haft tur. De senaste proverna visar att jag tillfrisknat. Jag dansar och knackar fortfarande, och min livsresa går just nu genom ett mer grönskande landskap än för tre år sedan.

Lyssna här