Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Umder min karriär har jag gått många kurser, men sällan upplevt att de överstigit mina föräntningar.
Iréne Ödmark-Halls EFT-utbildning är en av de sällsynta kurser som överraskar positivt och som erbjuder mer än det man räknat med. På ett behagligt, varierat men samtidigt innehållsrikt sätt lyckas hon ge många konkreta, användbara och spännande verktyg."

- Marina Hägglund, socionom och KBT-terapeut

"Tack för givande och intressanta kursdagar. Det var en bra mix teori/praktik och öppet för frågor & delning. Jag fick med mig mer glädje, energi och uthållighet. Knackade bland annat då på att "det är ingen idé, det går inte". Så nu är det mera "det ska gå", leta efter nycklarna själv istället för att vänta att någon annan ska ge dem till mig."

- Eva Lindman, rosenterapeut

"Vill berätta att jag märker att jag förändras och har det mycket bättre på många vis, tack vare EFT. Det mest slående efter kursen är nog att jag nu ofta tänker: 'Jag ska ha ett bra liv!'"

- Marie-Louise, yogalärare

 

Tack för senast! Det tog ett tag att smälta den intensiva och fullmatade kurshelgen. Den var verkligen givande på många plan!!

- Kalle Nykvist, massageterapeut

 

EFT Nivå 1+2

EFT får allt större uppmärksamhet som en evidensbaserad metod för hälsa och välmående, och används av miljontals människor runt om i världen.

EFT är användbart i alla livets skeden och situationer. Det kan handla om att lindra stress och oro eller lämna jobbiga upplevelser bakom sig. Eller att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT är både effektivt och skonsamt.

EFT är också ett utmärkt verktyg för dig som jobbar med människor. Coacher, sjukvårdspersonal, präster, lärare, samtals- och kroppsterapeuter, personliga tränare, instruktörer... alla kan ha användning för EFT i sitt arbete.

Vårens kombokurs i EFT riktar sig både till dig som vill lära dig grunderna i EFT som självhjälp (Nivå 1), och till dig som vill använda EFT i ditt arbete med människor (Nivå 1-2).

Varierat, engagerande och tryggt

Kursen är varierad och engagerande. Teoretiska genomgångar växlar med demonstrationer och övningar i gupp. Det finns tid för frågor, reflektion och erfarenhetsutbyte. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar samt att hjälpa andra, i en trygg och generös miljö under en erfaren lärares ledning.

Gedigen träning och djupare förståelse

Kursen ger dig gedigen praktisk träning samt förståelse av hur EFT fungerar både på ett psykologiskt och biologiskt plan. Du lär dig ursprungsmodellen av EFT i kombination med mindfulnessinspirerade justeringar baserade på nya rön inom neurobiologin.

EFT Nivå 1

Nivå 1 är en baskurs som ger dig det du behöver för att använda EFT. Du lär dig de grundläggande pusselbitarna för att balansera kropp och sinne och lösa upp de känsloknutar som håller problematiken på plats. Vi tittar också på hur EFT kan användas vid sötsug och för att lösa upp spänningar och lindra smärta. Gradvis bygger du upp din färdighet att använda EFT - i första hand som självhjälpsverktyg, men du kan även hjälpa andra i din närhet när så är lämpligt.
Läs mer om innehållet i Nivå 1>>

EFT Nivå 2

Nivå 2 bygger vidare på och fördjupar de kunskaper du fått på Nivå 1, så att du kan använda EFT med större precision och skicklighet. Vi intoducerar nya tekniker för att kunna använda EFT vid olika typer av problem, på ett flexibelt och tryggt sätt. Du får en större förståelse för hur vårt förflutna påverkar oss i nuet, och hur du med EFT kan bearbeta begränsande tanke- och beteendemönster och ersätta dem med nya positiva alternativ.
Läs mer om innehållet i Nivå 2 >>

Certifiering/ackreditering

Efter EFT Nivå 1+2 kan du gå vidare och certifiera dig som AAAMET International EFT Practitioner.
Läs mer om certifieringen >>

 
Vad säger tidigare kursdeltagare?
 

 

Praktisk info Stockholm 1-3 mars

När? Fre 9.30 - 18.00, lö 9.00 - 18.00, sö 9.00-16.30

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 7 500 kr. För företag tillkommer 25% moms.

Om du anmäler dig och betalar senast 31 januari betalar du bara 6 900 kr.

Den här kombokursen innehåller ca 2 timmar förberedelsarbete (video + artiklar) så att vi under de tre dagar vi ses kan fokusera på det viktigaste: praktiskt arbete och reflektion. Vi följer upp med 3 tillfällen online, ca 60 minuter per gång. Datum bestäms i samråd med gruppen.

Totalt antal kurstimmar: 24

Mat och annat praktiskt: Te/kaffe samt kursmaterial ingår i priset. Lunch finns att köpa på plats eller i närliggande restauranger. Eller så tar du med och värmer.

 
Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 800 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Sista anmälningsdag 24 februari. Totala kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Välkommen till en kurs som kommer att göra skillnad i ditt liv!

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.